We are a Christian company of computer experts with the desire to provide ways for people to find & use Christian related companies.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

To Aπλο Σχεδιο Του θεου Гια Τη Σωτηρια Σου

Φίλε Μου, θέλω να σου θέσω το σπουδαιότερο ερώτημα της ζωής: Η χαρά ή η θλίψη σου για όλη την αιωνιότητα εξαρτάται από την απάντηση που θα δώσεις σ' αυτό το κρίσιμο ερώτημα. Το ερώτημα είναι: Έχεις σωθεί; Δε σε ρωτώ πόσο καλός είσαι ή αν εκκλησιάζεσαι τακτικά, αλλά αν έχεις σωθεί. Είσαι σίγουρος ότι θα πας στον ουρανό μετά το θάνατο σου;

Ο θεός λέει ότι για να είσαι κατάλληλος για τον ουρανό πρέπει να ξαναγεννηθείς. Στο Ευαγγέλιο του Ιωάννη 3: 7, ο Ιησούς λέει στο Νικόδημο: Πρέπει να γεννηθείτε ξανά.

Μέσα στην Αγία Γραφή, ο θεός μας αποκαλύπτει τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορείς να αναγεννηθείς, δηλαδή τον τρόπο της σωτηρίας. Το σχέδιο αυτό είναι πολύ απλό! Μπορείς να σωθείς σήμερα! Με ποιον τρόπο;

Πρώτον, αγαπητέ μου φίλε, πρέπει να αναγνωρίσεις ότι είσαι αμαρτωλός. Γιατί όλοι αμάρτησαν και βρίσκονται μακριά από τη δόξα του θεού (Ρωμ. 3: 23).

Επειδή, λοιπόν, είσαι αμαρτωλός, είσαι καταδικασμένος σε θάνατο. Γιατί πράγματι, ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος (Ρωμ. 6: 23). Αυτό σημαίνει αιώνιο αποχωρισμό από το θεό και επομένως αιώνια κόλαση.

... είναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φορά να πεθάνουν και μετά να κριθούν (Εβρ. 9: 27).

Αλλά ο θεός σε αγάπησε τόσο πολύ, ώστε έδωσε το Γιο Του το Μονογενή, τον Ιησού, για να πεθάνει Αυτός στη θέση σου πάνω στο σταυρό, και να αφαιρέσει την αμαρτία σου. Αφού γι'αυτό ακριβώς, εκείνον που δε γνώρισε αμαρτία, τον έκανε αμαρτία για χάρη μας, με σκοπό να γίνουμε εμείς καρπός της δικαιοσύνης του θεού χάρη σ'Αυτόν (Β' Κορ. 5:21).

Ήταν ανάγκη ο Ιησούς να θανατωθεί και να χύσει το αίμα Του. Γιατί, η ζωή της σάρκας είναι στο αίμα (Λευίτ. 17: 11) και . . .Χωρίς να χυθεί αίμα δε γίνεται συγχώρηση αμαρτιών (Εβρ. 9: 22). Ο θεός όμως εκδηλώνει το είδος της δικής του αγάπης σ' εμάς, γιατί, ενώ ακόμα εμείς είμασταν αμαρτωλοί, ο Χριστός πέθανε για μας (Ρωμ. 5: 8).

Παρόλο που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, ο θεός λέει ότι οι δικές μου και οι δικές σου αμαρτίες έχουν φορτωθεί πάνω στον Ιησού και ότι Αυτός πέθανε στη θέση μας. Εγινε, δηλαδή, ο αντικαταστάτης μας. Είναι αλήθεια. Ο θεός δεν ψεύδεται.

Φίλε, Ο θεός . . . παραγγέλλει τώρα σε όλους τους ανθρώπους, παντού,,να μετανοήσουν (Πράξ. 17: 30).

Μετάνοια σημαίνει αναγνώριση της αμαρτω-λότητας και αλλαγή σκέψεων και πορείας στη ζωή, έτσι που να ζει πια κανείς σύμφωνα με το θέλημα του θεού. Αυτό βρίσκεται επίσης σε πλήρη συμφωνία με το έργο που έχει επιτελέσει ο Χριστός για μας πάνω στο σταυρό.

Ο δεσμοφύλακας των Φιλίππων ρώτησε τον απόστολο Παύλο και το Σίλα: Κύριοι, τί πρέπει να κάνω για να σωθώ; Κι εκείνοι απάντησαν: Πίστεψε στον Κύριο Ιησού Χριστό και θα σωθείς.. . (Πράξ. 16:30, 31).

Απλά, πίστεψε στο Χριστό, αποδέξου ότι Αυτός πλήρωσε την ποινή της δικής σου αμαρτίας, πεθαίνοντας πάνω στο σταυρό, και ότι ο θεός Τον ανέστησε για τη δικαίωση σου, και θα σωθείς.

Η ανάσταση Του αποδεικνύει δυναμικά ότι ο πιστός αποκτά αιώνια ζωή όταν Τον δέχεται ως Σωτήρα του.

Σε όσους όμως τον δέχτηκαν, σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά του θεού, σ' εκείνους δηλαδή, που πιστεύουν στ' όνομα του (Ιωάν. 1: 12).

Γιατί πράγματι, όποιος επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί (Ρωμ. 10: 13).

Η λέξη όποιος περιλαμβάνει κι εσένα, θα σωθεί, δε σημαίνει ίσως, ούτε μπορεί, αλλά σίγουρα θα σωθεί.

Τώρα, αυτή τη στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι, ανασήκωσε με μετάνοια και πίστη την καρδιά σου στο θεό και πες Του την προσευχή που είπε και ο Τελώνης: θεέ μου, ελέησε με τον αμαρτωλό (Λουκ. 18: 13). Πες τούτη την προσευχή στον Κύριο: θεέ μου, ξέρω πως είμαι αμαρτωλός. Πιστεύω ότι ο Χριστός πλήρωσε πάνω στο σταυρό ως αντικαταστάτης μου την ποινή που μου άρμοζε για την αμαρτία μου. Πιστεύω ότι ο θάνατος Του, η ταφή Του και η ανάσταση Του έγιναν για μένα. Τον δέχομαι τώρα ως Σωτήρα μου. Σ' ευχαριστώ για τη συγχώρηση των αμαρτιών μου, για το δώρο της σωτηρίας και της αιώνιας ζωής, που οφείλονται στη μεγάλη λυτρωτική Σου χάρη. Σ' ευχαριστώ Κύριε. Στο όνομα του Ιησού Χριστού. Αμήν.

Απλά, εμπιστεύσου στο Λόγο του θεού και δέξου με πίστη τη σωτηρία που Αυτός σου προσφέρει λέγοντας σου: Πίστεψε και θα σωθείς. Καμιά εκκλησία, καμιά καλή πράξη, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σε σώσει. Ο θεός είναι που σου δίνει τη σωτηρία. Ολόκληρη!

Το απλό σχέδιο του θεού για τη σωτηρία σου είναι: Είσαι αμαρτωλός. Γι' αυτό, εκτός και πιστέψεις στο Χριστό που πέθανε στη θέση σου, θα πας αιώνια στην κόλαση. Αν όμως πιστέψεις σ' Αυτόν ως Σωτήρα σου που σταυρώθηκε, πέθανε, τάφηκε και αναστήθηκε για σένα, τότε οι αμαρτίες σου συγχωρούνται όλες και σου παρέχεται δια της πίστεως η δωρεά του θεού, που είναι ζωή αιώνια.

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν μπορεί να είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κι όμως είναι τόσο απλά. Το βεβαιώνει ο αδιάψευστος Λόγος του θεού. Φίλε, πίστεψε στο Χριστό και δέξου Τον ως Σωτήρα σου σήμερα. Τώρα!

Αν αυτό το σχέδιο της σωτηρίας δεν σου έγινε απόλυτα καθαρό, διάβασε αυτό το φυλλάδιο ξανά και ξανά, χωρίς να το αφήσεις κάτω, μέχρι που να καταλάβεις το μήνυμα του. Η ψυχή σου αξίζει περισσότερο από τον κόσμο ολόκληρο.

Άλλωστε, τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο αν κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο, αλλά χάσει τη ζωή του; (Μάρκ. 8: 36).

Βεβαιώσου ότι έχεις σωθεί. Αν χάσεις την ψυχή σου, χάνεις την αιώνια ζωή του ουρανού, χάνεις δηλαδή το παν. Άφησε το θεό να σε σώσει τούτη τη στιγμή.

Η δύναμη του θεού θα σε σώσει, θα σε διατηρήσει σεσωσμένο και θα σε ικανώσει να ζήσεις μια νικηφόρα χριστιανική ζωή.

Ο Λόγος του θεού βεβαιώνει: Δεν έχετε υποβληθεί σε πειρασμό πέρα από τους συνηθισμένους για τον άνθρωπο. Και είναι άξιος εμπιστοσύνης ο θεός, ο οποίος δε θα επιτρέψει να δοκιμαστείτε περισσότερο απ' ό,τι μπορείτε να αντέξετε, αλλά μαζί με τη δοκιμασία θα σας εξασφαλίσει και τον τρόπο να μπορέσετε να αντέξετε (Α'Κορ. 10: 13).

Μην βασίζεσαι στα αισθήματα σου. Αυτά αλλάζουν. Στηρίξου στις υποσχέσεις του θεού. Αυτές δεν αλλάζουν ποτέ. Μετά που σωθείς, υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να ασκείς καθημερινά για την πνευματική σου αύξηση: Να προσεύχεσαι - έτσι μιλάς εσύ στο θεό. Να μελετάς το Λόγο του θεού - έτσι μιλάει ο θεός σε σένα. Να δίνεις τη μαρτυρία σου στους άλλους -έτοι μιλάς στους άλλους για το θεό.

Έτσι, λοιπόν, όποιος με ομολογήσει μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω κι εγώ μπροστά στον Πατέρα μου τον ουράνιο (Μστθ. 10: 32).

Μετάφραση: Συμεών Ιωαννίδη

 

 

 

WMCU Radio
WMCU
Who is Jesus
Dave Corell
David Corell
Steve James
James Sheppard
Joe Weeks
Joseph Weeks
Shepard's Guide
Shepards Guide
Shepherds Guide
Shepherd's Guide
Miami Christian
MiamiChristian
miamichristian
Miami Christians
Schools miami
 
Christian yellow pages
Christian help Miami
Christians in action Miami
Miami yellow pages
Promise keepers
Promise Keepers Miami
Churches in Miami
Miami Churches
Christian Concerts
Christmas Shows Miami
Miami Christian Events
Miami Christians Events
Christians event Miami
Christian Connection
Online Bible
Christian Schools Miami
Christian school miami
Christian Job market miami
Christian employment miami
Christian Employer miami
christian summer camp miami
christian businesses miami
Christian Concerts in Miami
Christian Concerts Miami
Miami Christian Concerts
Find a church in Miami
Christian events in Miami
Miami Christian connection
Christian Business Directory
Miami Christian Business Directory
Christian Business Directory Miami
Christian Radio Miami
Miami Christian Radio
Christian WebSite
Christian web site
Christian Web Designer
Christian Web Hosting
Christian happenings miami
Miami Concerts
Christian Pre-k
Christian PreK
Christian Pre-k Miami
Christian prek miami